Redknappas neteko darbo "Tottenham" klube © Eurofootball.lt
Iš Londono "%c00052" stratego pareigų atleistas ketverius metus dirbęs Harry Redknappas. 65 metų specialisto kontraktas turėjo galioti dar vieną sezoną, tačiau pasiūlymo jį pratęsti nebuvo, tad abi pusės nusprendė pasukti skirtingais keliais.

"Be galo mėgavausi laiku, praleistu šioje komandoje, ir didžiuojuosi pasiekimais,- sakė Redknappas. - Gaila, kad išvykstu, tačiau norėčiau padėkoti futbolininkams, darbuotojams ir sirgaliams už jų palaikymą."

"Tottenham" valdybos pirmininkas Danielis Levy pridūrė: "Sprendimą priimti buvo nelengva. Harry atvyko į komandą tada, kai jo patirties ir požiūrio mums labiausiai reikėjo. Šis veiksmas nei kiek nesumenkina Redknappo darbo, todėl norėčiau padėkoti jam už pergales. Jis bus visuomet laukiamas šiame klube."

Iš 13 paskutinių "Premier" lygos mačų "Tottenham" praėjusį sezoną laimėjo vos keturis, tačiau tai nesukliudė turnyrinėje lentelėje užimti ketvirtą vietą. Visgi Londono ekipa nepateko į Čempionų lygą, mat teisė ginti šį trofėjų atiteko tik šeštą vietą užėmusiam Londono "Chelsea".

Favoritu pakeisti Redknappą šiuo metu įvardijamas Liverpulio "Everton" treneris Davidas Moyesas.