"Ekrano" treneris V.Urbonas: "Nesisekė kurti žaidimo viduryje" (2 VIDEO) © Eurofootball.lt
Po lygiųjų 1:1 prieš Gargždų "Bangą" ekipos vyriausiasis treneris teigė, jog didžiausia bėda buvo ta, jog nepavyko kurti žaidimo aikštės viduryje, o ilga pertrauka nebuvo į naudą.

"Ekrano" vyriausiasis treneris Valdas Urbonas: "Turėjome ilgą pertrauką gaila, jog ji nepadėjo susigrąžinti traumuotų žaidėjų, Tai atsiliepė žaidimui. Po pertraukos rinktinės žaidėjai atvyko nepailsėję. Tai buvo mūsų minusas. Bendras rezultatas 1:1 nėra mums geras. Reikia tai priimti. Reikės ieškoti žaidimo, priežasčių, galimybių žaisti ir laimėti.

Vertinti jaunų futbolininkų žaidimą sudėtinga. Problemos sudarant komandos sudėtį, kiek netikėtai jiems patiems teko debiutuoti. Šiandien galima konstatuoti faktą, jog jie debiutavo, kažkokias išvadas sunku daryti. Nebuvo viduryje daug žaidėjų, tiek Aurimu Kučio, kuris diskvalifikuotas, taip pat traumuotų Marko Andelkovičiaus bei Manto Savėno. Tie futbolininkai, kurie žaidė šiandien, nevaldė žaidimo. Čia ir buvo pagrindinė problema, dėl kurios nesisekė atakuoti, kurti. Daug momentų ir nebuvo. Daug prarasta kamuolių iki baudos aikštelės prieigų", - po rungtynių teigė ekipos vyriausiasis treneris Valdas Urbonas.