T. Vilanova su "Barcelona" pasirašys dviejų metų kontraktą © Eurofootball.lt
Buvęs Josepo Guardiolos asistentas Tito Vilanova jau šią savaitę greičiausiai pasirašys dviejų metų sutartį su "Barcelona" ir oficialiai taps vyriausiuoju Katalonijos klubo strategu, praneša dienraštis "El Mundo Deportivo".

42 metų specialistas iškart buvo paskelbtas J. Guardiolos įpėdiniu, kai keturis sezonus komandai vadovavęs strategas balandžio mėnesį paskelbė apie pasitraukimą iš savo pareigų.

Praėjo du mėnesiai, tačiau T. Vilanova vis dar negali oficialiai vadintis "Barcelona" vyriausiuoju trenerius, nes neturi galiojančios sutarties su Katalonijos klubu.

Dienraščio "El Mundo Deportivo" duomenimis, "Barca" iškart pasiūlė T. Vilanovai pasirašyti dviejų metų kontraktą ir nė nesvarstė galimybės siūlyti vienerių metų sutarties - šią formulę itin mėgo J. Guardiola. Pranešama, kad buvęs J. Guardiolos asistentas priėmė pasiūlymą, o jo interesams atstovaujantis agentas Jose Maria Orobitgas artimiausiu metu turėtų baigti derinti formalumus su "Barcelona".

Jei paskutinis derybų etapas neužtruks, parašai ant naujosios T. Vilanovos sutarties turėtų būti padėti jau šią savaitę, o jau penktadienį treneris gali būti oficialiai pristatytas žiniasklaidos atstovams.