“Tonybet” lošėjo dienoraštis. Žurnalistas M.Pocius (5 diena) © Eurofootball.lt
Žurnalistas Martynas Pocius toliau dalijasi Europos čempionato prognozėmis (vakarykštį dienoraštį galite perskaityti čia)

Vakarykštė diena vėl buvo teigiama, nors į taikinį pataikė tik vienas statymas iš trijų. Prancūzijos - Anglijos dvikovoje nieko netikėto nebuvo. Kaip ir prognozavau, prancūzai kontroliavo kamuolį, užtikrintai padovanodami mums pinigus, o kombinuoto statymo dalyje, abi komandos sugebėjo nuginkluoti varžovų vartininkus.

Iki Ukrainos – Švedijos rungtynių 55 minutės puikiai klostėsi ir antroji kombinuoto statymo dalis, kad turnyro šeimininkai nesugebės įmušti bei trečiasis statymas, kuriuo laukiau švedų pergalės. Z. Ibrahimovičius išvedė švedus į priekį, suteikdamas vilties, tačiau tada dukart savo žodį puikiais įvarčiais tarė A. Ševčenko, palikdamas man vos 5,50 Lt dienos pelno.

Šiandien grįžtame į A grupę ir žiūrėsime Graikijos – Čekijos bei Lenkijos – Rusijos mūšius.

Balansas: 956,30 Lt

Graikija - Čekija Čekija kels daugiau kampinių ir Lenkija – Rusija smūgių į vartų plotą Rusija suminis mažiau < 8.0 (koef. 3.15). Statymas – 10 Lt.

Čekija puls, nes jiems pergalė reikalinga kaip oras: pralaimėję galės pradėti pirktis suvenyrus ir krautis lagaminus kelionei namo, lygiosios minimalius šansus palieka. Todėl graikai, kuriems taikus rezultatas nėra pats blogiausias variantas, žaisdami su 7 gynybai skirtais futbolininkais prie varžovų vartų dažnais svečiais neturėtų būti.

Lenkams pralaimėjimas padėtį sukomplikuotų, be to, svetimas pamokas išmokti turėjo, todėl nekartos čekų klaidų, kurie savo kailiu patyrė, kad geriau neleisti Rusijos futbolininkams pataikyti į vartų plotą, nes iš 7 tokių smūgių net 4 atsidūrė tinkle.

Graikija – Čekija Graikija pražengs daugiau kartų ir Lenkija – Rusija kampinių suminis < 10.0 (koef. 3.27). Statymas – 10 Lt.


Graikijos rinktinės nedisciplinuotumas niekam nėra paslaptis, todėl ne veltui jie yra tarp nuolatinių geltonas korteles gaunančių „klientų“. Tiesa, pirmoje dvikovoje Lenkija daugiau kartų pažeidė taisykles, tačiau čekai net ir pralaiminėdami rusams išliko pakankamai korektiški.

Pirmųjų rungtynių statistika sako, kad lenkai kėlė 4 kampinius, rusai - 3. Rusų uždavinys – uždaryti lenkų dešinį kraštą, per kurį rengiama dauguma turnyro šeimininkų atakų ir tų kampinių dar labiau sumažės. Rusija kampinių daug kelia tik prieš tuos varžovus, už kuriuos ji yra daug stipresnė. Lenkija, gausiai palaikoma sirgalių, tokia nebus.

Graikija – Čekija abi komandos pelnys bent po įvartį ir Lenkija – Rusija abi komandos pelnys bent po įvartį (bendras koef. 3.69). Statymas – 10 Lt.

Visos 4 A grupės komandos parodė, kad gali mušti įvarčius. Negana to, graikai tai padarė žaisdami mažumoje, todėl šiandien laukiu rezultatyvaus futbolo.

Abi rungtynės baigsis lygiosiomis (bendras koef. 10.56). Statymas – 10 Lt.


O čia šiaip, fortūnos patampymui už ūsų.