N.Kesmino videoblogas: Rusijos ir Lenkijos rinktinėms lygiosios būtų neblogas rezultatas (VIDEO) © Eurofootball.lt
Futbolo komentatorius Nerijus Kesminas toliau dalijasi mintimis apie Europos čempionato rungtynes. Šį kartą - dėmesys A grupės antrojo turo dvikovoms.

Graikija - Čekija - graikai laimės (koef. 3,2), čekai grupių etape nesurinks daugiau nei 2,5 taško (koef. 2,2)

"Čekai, ko gero, yra labiausiai nuvylusi komanda kalbant ne tik apie rezultatą, bet ir žaidimą. Pralaimėjimas rusams 1-4 buvo žiaurokas, o aikštėje matėme besiblaškantį ir dažniausiai nerandantį kam atiduoti kamuolį Tomašą Rosicky,- sakė Kesminas.

"Jei čekai demonstruos tokį patį žaidimo lygį, jiems bus labai sudėtinga, nes graikai atvers dar mažiau erdvių prie savų vartų. Norint sulaužyti tą gynybą reikės greičio, veržlumo, fantazijos, o to Čekijos žaidime trūksta."

Ir pridūrė: "Patiems graikams čekai yra palankus varžovas, nes kontratakuojant bus galima pamėginti įmušti, tad graikų pergalė yra tikėtina. Savo ruožtu toks rezultatas reikštų, kad čekams bus sunku grupių etape surinkti daugiau nei 2,5 taško, nes paskutinis mačas prieš Lenkiją šeimininkams gali būti labai svarbus."

Rusija - Lenkija - lygiosios (koef. 3,4)

Kesminas apie šį mačą sakė: "Po puikių pirmųjų rungtynių rusams lygiosios nebus prastas rezultatas, todėl ši rinktinė gali demonstruoti atsargesnį futbolą. Lenkai - taip pat, nes nepralaimėjus liktų galimybė prieš paskutinį turą tikėtis nugalėti čekus. Tad realu, jog dvikova baigsis lygiosiomis."