Blancas lygiąsias vadina dėsningu rezultatu, Hodgsonas ragina duoti laiko © Eurofootball.lt
Europos čempionato D grupės kovos prasidėjo lygiosiomis - Prancūzijos ir Anglijos rinktinės išsiskyrė taikiai 1-1.

Po mačo prancūzų treneris Laurentas Blancas pripažino besijaučiąs dviprasmiškai: "Esame nusivylę, jog nelaimėjome. Kita vertus, svarbu, kad ir nepralaimėjome. Manau, varžovų mintys bus panašios. Anglai labai sėkmingai pradėjo mačą, o mes perėmėme iniciatyvą būtent tada, kai praleidome įvartį. Išlyginome rezultatą pelnytai, o antrame kėlinyje galėjome išsiveržti į priekį, nors progų ir nebuvo daug."

Ir tęsė: "Manau, kad lygiosios yra sąžiningas rezultatas. Reikėtų pažymėti, kad atakuojančiai ekipai karštas oras nebuvo palankus veiksnys, o puolėme būtent mes."

Tuo metu Anglijos rinktinę treniruojantis Roy'us Hodgsonas vylėsi išvysti geresnį komandos žaidimą ateityje: "Be abejo, esu patenkintas. Sąlygos abiems komandos buvo sudėtingos, tad reikėjo įdėti daug pastangų.

"Prancūzai, kaip visi žinome, mėgsta užimti aikštės vidurį, o tada siekia išskaidyti varžovų gynėjus. Labai svarbu, kad mūsų saugai atlaikė šį spaudimą."

Ir pridūrė: "Atleiskite, kad esu atsargus, bet tai tik trečiasis mačas. Neįmanoma sukurti geros komandos per trejas rungtynes ir dešimt treniruočių. Tikiuosi, kad ateityje tobulėsime, ypač kai po traumų atsigaus keli futbolininkai ir į aikštę sugrįš Wayne'as Rooney."