"Liverpool" tęsia trenerio paieškas © Eurofootball.lt
"%c00045" klubo vadovai siekia susitikti su "%c00392" treneriu Brendanu Rodgersu bei aptarti galimybę perimti komandos vairą.

Naujo stratego 'raudonieji' ieško jau kelias savaites, mat iš pareigų buvo atleistas Kenny Dalglishas. Nepaisant to, kol kas užpildyti šios spragos nepavyko.

Pagrindiniu pretendentu įvardijamas "Wigan" vadovaujantis Roberto Martinezas. Jis jau diskutavo su "Liverpool" savininku Johnu W.Henry, tačiau šis antradienį asmeniškai atvyko į Liverpulį iš Jungtinių Amerikos Valstijų ir norėtų pasikalbėti su kitais kandidatais.

Tarp jų - 39 metų Rodgersas, tačiau 11 vietą "Premier" lygoje užėmusio "Swansea" vadovai kol kas neigia sulaukę oficialaus prašymo leisti pradėti derybas. Kiek anksčiau pats specialistas atmetė galimybę stoti prie "Liverpool" vairo, bet susiaurėjus kandidatų sąrašui, anot BBC, savo nuomonę pakeitė.

Tarp kitų pretendentų minėti Dortmundo "Borussia" vadovaujantis Jurgenas Kloppas ir Amsterdamo "Ajax" treneris Frankas De Boeras, tačiau jie nebuvo linkę pakeisti darbo vietos.

Be to, "Liverpool" derasi su Louisu van Gaalu dėl sporto direktoriaus pareigų.