D.Česnauskis apie būsimus varžovus: manau, Rusijos rinktinė tikrai progresuoja © Eurofootball.lt
Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė trečiadienį pradėjo pasiruošimą artėjančioms kontrolinėms rungtynėms. Komandos pagrindą treniruotėse kol kas sudaro užsienio klubuose žaidžiantys legionieriai.

Rinktinės senbuvis, vienas vyriausių ekipos žaidėjų „Baki“ saugas Deividas Česnauskis išreiškė viltį, kad negalinčius žaisti lyderius tinkamai pakeis kiti futbolininkai. „Malonu buvo susitikti su visais, įdomu pamatyti naujų žaidėjų rinktinėje. Komandai trūks lyderių, bet turime geresnėje sportinėje formoje esančių Lietuvos čempionato žaidėjų. Manau, kad jie užpildys tas spragas“, - sakė D.Česnauskis.

Praeityje Maskvos klubuose ketverius metus praleidusio saugo teigimu, būsima mūsiškių varžovė Rusija pastaraisiais metais daro pažangą: „Rusijos rinktinė visada buvo stipri. Manau, ji tikrai progresuoja. Šioje komandai yra tikrai labai gerų žaidėjų, atakuojanti grandis labai pajėgi. Į Rusijos futbolą investuojami didžiuliai pinigai.“

Kaune Lietuvos futbolininkai treniruosis iki sekmadienio. Šios dienos ankstyvą rytą rinktinės delegacija išskrenda į Nijoną, kur vyks dvikova su Rusija. Birželio 1-3 dienomis mūsiškiai žais Baltijos taurės varžybose Estijoje, o birželio 7-ąją svečiuose susitiks su Baltarusija.