Vokietijos spauda nesusitaiko su pralaimėjimu Čempionų lygos finale © Eurofootball.lt
Vokietijos spaudoje nerimsta aistros dėl šeštadienį Miuncheno "%c00001" klubo pralaimėto UEFA Čempionų lygos finalo.

Bavarijos ekipa dominavo aikštėje ir turėjo progų išplėšti pergalę, tačiau jomis nepasinaudojo bei patyrė nesėkmę po 11 metrų baudinių serijos.

"Die Zeit" sporto apžvalgininkas Christianas Spilleris neslėpė nusivylimo: "Problema su "Chelsea" pergale yra būdas jai pasiekti. Anglų triumfas - nepelnytas. Dar daugiau - rungtynės priminė farsą. "Chelsea" gali vadintis geriausia sezono Europos komanda, bet futbolo istorijoje tai bus prisiminta kaip atsitiktinumas."

Ir tęsė: "Bayern" visas 120 minučių buvo geresnė vienuolikė už taip vadinamą stipriausią Europos klubą. Pažiūrėkime į statistiką: 35 smūgiai į vartus prieš devynis, 20 kampinių prieš vieną."

"Bild" dienraštyje spausdinama Mario Volpe nuomonė: "Jau rengiausi aprašyti istorinį momentą Bavarijos istorijoje. Net žurnalistui tokia proga nepasitaiko dažnai. O tada Ivica Oličius neįmušė, Bastianas Schweinsteigeris - taip pat, o Didier Drogba pasiuntė kamuolį į vartus. "Chelsea" triumfuoja."

Tokiai prancūzų pozicijai pritarė prancūzų "L'Equipe", pavadinusi Londono ekipos pergalę "stebuklu.

"Kas galėjo tai prognozuoti? Prieš tris mėnesius tai buvo neįmanoma, net ir finale sužaidus 87 minutes atrodė sunkiai įgyvendinama. Roberto Di Matteo auklėtiniai ne tik išlygino rezultatą, bet ir sugebėjo vartininko Petro Cecho pagalba atremti 11 metrų baudinį pratęsimo metu. Negana to, "Chelsea" atsigavo po neįmušto pirmo baudinio serijoje. Stebuklas!"