Torresas: su manimi "Chelsea" klube elgiasi ne taip, kaip tikėjausi © Eurofootball.lt
Fernando Torresas nesijaučia laimingas Londono "%c00042" klube ir svarsto galimybę išvykti.

Ispanas neslėpė nusivylimo, mat UEFA Čempionų lygos finalo mače su Miuncheno "Bayern" aikštėje pasirodė tik po keitimo. 'Mėlynieji' galiausiai šventė pergalę po 11 metrų baudinių serijos.

"Sezono metu išgyvenau vienas blogiausių akimirkų per visą savo karjerą,- žurnalistui Guillemui Balague sakė Torresas. - Jaučiau, kad su manimi elgiamasi ne taip, kaip tikėjausi."

58 milijonus eurų 2011 metų pradžioje "Chelsea" kainavęs puolėjas per šį laikotarpį sugebėjo pelnyti tik vienuolika įvarčių visuose turnyruose.

Nepaisant to, kiek anksčiau dienraščiui AS Torresas sakė: "Esu pasiekęs karjeros viršūnę, jaučiu nepaprastai didelį troškimą laimėti, bet finalą praleidau ant atsarginių suolelio. Labai nusivyliau pamatęs vienuolikę - turbūt tokio nusivylimo nebuvo per visą karjerą. Tikrai tikėjausi rungtyniauti."

Apie ateitį jis sakė: "Jau ne sykį kalbėjomės, tačiau netrukus dar kartą sėsime prie stalo. Tas vaidmuo, kurį atlikau šiame sezone, man nėra priimtinas. Nesijaučiu patogiai, o pergalė prieš "Bayern" to nekompensuoja."