Di Matteo: tai - istorinis vakaras, tad apie mano ateitį nekalbėkime © Eurofootball.lt
Pergalę Čempionų lygos finale švenčiantis Londono "%c00042" treneris Roberto Di Matteo nenorėjo kalbėti apie savo ateitį.

Italui postas iki šio sezono pabaigos buvo skirtas nuo kovo mėnesio, kai jis pakeitė atleistą Andre Villas Boasą, tačiau puikūs rezultatai gali lemti ilgalaikės sutarties pasirašymą.

"Mano ateitis nėra svarbus klausimas. Kad ir ką nuspręs klubas, turėsiu tai gerbti. Suprantate, jog tai, ką kalbamės su savininku Romanu Abramovičiumi, nėra skirta publikavimui",- kalbėjo Di Matteo.

Ir tęsė: "Abramovičius atrodė toks pats laimingas kaip ir futbolininkai, gerbėjai ir visi komandos nariai, kadangi šis vakaras yra istorinis klubui. Futbolas yra beprotiškas ir nenuspėjamas, tad tikrai negalėjome tikėtis to, kas nutiko per šiuos tris mėnesius. Nepaprastai džiaugiuosi dėl žaidėjų, nes jie sunkiai dirbo ir pasiekė tai, ko nepavyko padaryti 2008 metais."

Išlyginamąjį įvartį pelnęs, o baudinių serijoje lemtingą smūgį realizavęs Didier Drogba žurnalistams kalbėjo: "Labai tikiu lemtimi. Ši pergalė buvo seniai išpranašauta. Dievas yra nuostabus. Komanda - puiki. Noriu skirti šią taurę visiems iki šiol dirbusiems treneriams ir žaidėjams. Esu nepaprastai laimingas. Gyvenimas - fantastiškas."