Mancini: beprotišką sezoną vainikavo beprotiška paskutinė minutė © Eurofootball.lt
Roberto Mancini triumfuoja - jo treniruojamas "%c00054" klubas pirmą kartą nuo 1968 metų iškovojo Anglijos "Premier" lygos taurę.

Atrodė, kad trofėjus išsprūs italo ekipai iš rankų, bet du įvarčiai per teisėjo pridėtą laiką lėmė pergalę 3-2 prieš Londono "Queens Park Rangers". Jos dėka "Man City" surinko tiek pat taškų, kiek titulą gynęs "Man Utd", bet pranoko varžovus dėl geresnio įvarčių santykio.

"Neįtikėtina - mano futbolininkai to nusipelnė,- "SkySports" sakė Mancini. - Švęsti tokią pergalę... Sunku patikėti. Nežinau, ar esu matęs ką nors panašaus.

"Nenusipelnėme pralaimėti šių rungtynių - turėjome gausybę progų, todėl turėjome švęsti pergalę. Nusipelnėme ir "Premier" lygos taurės. Klubui ir gerbėjams tai yra fantastika - juk teko laukti 44 metus. Beprotišką sezoną vainikavo beprotiška paskutinė minutė."

Ir pridūrė: "Likus penkioms minutėms iki pabaigos nesitikėjau, kad laimėsime. Tačiau mes to verti. Pirmavome 20 turų. Mums buvo labai svarbu pradėti laimėti čempionatą, todėl dabar ateitis - šviesi."