Evra: galbūt aš išprotėjęs, bet tikiu, kad galime aplenkti "Man City" © Eurofootball.lt
"%c00040" gynėjas Patrice'as Evra nepraranda vilčių, kad 'raudonieji velniai' paskutiniame Anglijos čempionato ture sugebės apginti nugalėtojų titulą.

Prieš paskutinį turą "Man Utd" turi tiek pat taškų, kiek ir "Man City", tačiau privalo tikėtis pasiekti geresnį rezultatą nei varžovai arba panaikinti 8 įvarčių deficitą įvarčių santykyje.

"Galbūt žmonės sakys, kad išprotėjau, tačiau aš vis dar tikiu,- sakė Evra. - Suprantu, kad likimas nėra mūsų pačių rankose. Tam, kad išsaugotume viltį, reikia nugalėti "Sunderland".

"Man City" paskutinėje dvikovoje namie priims Londono "Queens Park Rangers". Didelių lūkesčių "Man Utd' gerbėjams neteiks faktai, kad namie Roberto Mancini auklėtiniai iškovojo 52 taškus iš 54 galimų, o QPR varžovų stadionuose jau patyrė 13 pralaimėjimų - tokio blogo rezultato nėra pasiekusi jokia kita "Premier" lygos ekipa.

Tuo metu "Man Utd" išvykoje žais su "Sunderland". Visos sekmadienio dvikovos prasidės 17 valandą Lietuvos laiku.

"Jei mes įmušime pirmieji, galbūt "Man City" sirgaliai stadione ims jaustis nervingai,- vylėsi Evra. - Kai atsiranda nervingumas, prasideda skubėjimas, o tuomet dažniausiai nesiseka. Todėl aš tikiu, bet pirmiausiai mums reikia atlikti savo darbą ir nugalėti."