Mancini: sėkmingai užbaigsime pradėtą darbą ir laimėsime "Premier" lygą © Eurofootball.lt
"%c00054" treneris Roberto Mancini yra įsitikinęs, kad jo auklėtiniai sėkmingai užbaigs sezon1 ir triumfuos Anglijos "Premier" lygoje.

Paskutiniame ture italo ekipai tereikia savo aikštėje įveikti Londono "Queens Park Rangers", tačiau gali pakakti ir lygiųjų, jei "Man Utd" išvykoje nenugalės "Sunderland". Šiuo metu Mančesterio klubai turi po lygiai taškų, bet "Man City" įvarčių santykis net aštuoniais geresnis.

"Tikiu futbolininkais visu 100%,- sakė Mancini. - Jie supranta, kad viskas jų pačių rankos. Visi kartu sunkiai dirbome kiekviename mače visus metus, o laimėti šį čempionatą yra labai sunku. Manau, kad galiausiai triumfuoja ta komanda, kuri to ir nusipelnė. Bet mes demonstravome geresnį futbolą nei varžovai. Net tada, kai nelaimėdavome."

Ir pridūrė: "Neįmanoma gerai rungtyniauti visose rungtynėse vienerius metus. Buvo mėnuo, kai iškilo problemų: praleisdavome kvailus įvarčius, patys neįmušdavome. Manau, kad tai normalu."

Komentuodamas "Man Utd" stratego Sero Alekso Fergusono žodžius, esą "Man City" demonstravo itališkai atsargų futbolą, Mancini juokavo: "Sutinku. Aš esu italas, negaliu savęs pakeisti, o jis - škotas. Fergusonas yra geriausias treneris pasaulyje."

Pokalbį su žurnalistais specialistas baigė linksma gaida: "Jei triumfuosime, geriau atsitraukite nuo Mario Balotelli, nes jis bus pavojngas!"