BLOG'as: Kas triumfuos Čempionų lygos finale? (FOTO) © Eurofootball.lt
Portale "EuroFootball.lt" - futbolo gerbėjo Subo BLOG'ai apie aktualius futbolo įvykius.

"Nors dar iki finalo laiko nemažai, nemanau, kad kas nors pasikeis, tad pasidalinsiu savo mintimis, juo labiau, kad planuoju pradėti ciklą skirtą pagrindinių futbolo lygų sezono apžvalgoms", - teigė blogeris.

"Bayern" - "Chelsea"

Finalas, aišku, gana netikėtas. "Bayern", panašu, kad šiame labai banguotame sezono vėl pataikė ant geros bangos - solidi pergalių serija, išmestas "Real", ankstokai neliko intrigos Bundeslygoje, tad komandos lyderiai turėtų būti pakankamai pailsėję ir pasiruošę ČL ir Vokietijos taurės finalams.



Aišku, kad du finalai per 8 dienas nėra itin lengvas reikalas, bet komanda tikrai nepervargus. "Chelsea" liko tik nieko abiems klubams nelemiančios rungtynės su "Blackburn", tad irgi laiko lyderių atsistatymui bus. Aišku, abu treneriai turės sukti galvas dėl žaidėjų pasirinkimo, ypač gynyboje, nes suspenduotų futbolininkų gausu.

Tai gali tapti silpna "Bayern" vieta, nes jų gynyba ir taip nėra gera, bet kita vertus, tai, kaip "Chelsea" šią savaitę žaidę prieš "Liverpool" gynyboje, tiesiog tragiška, o nuostoliai irgi nemenki. Svarbus faktorius bus tai, kad rungtynės vyks Miunchene, kur sirgaliai niekada nemiega, o "Bayern" turi problemų retai.

"Chelsea" paradoksaliai į finalus patenka tada, kai sezono viduryje išvaro garsų portugalą ir atrodytų tarsi nustoja daug tikėtis iš komandos. Dabartinis "Chelsea" turi nemažai problemų, bet tai nesutrukdė patekti į finalą. Di Matteo komandos formą ir motyvaciją pakėlė labai greitai ir net iškovojo trofėjų, bet paskutiniai mūšiai EPL rodo, kad ta magija po truputį senka.

Galbūt prieš mėnesį "Chelsea" būtų turėjęs gerų galimybių laimėti, dabar viskas atrodo kitaip. Net jeigu "Bayern" gynyba bus tokia beviltiška, kaip kartais būdavo lemiamo pusfinalio prieš "Real" pirmame kėlinyje, dabartinis Miuncheno klubas pajėgus įmušti tiek, kiek reikia, o dar turint omenyje, kad "Chelsea" truks Terry ir kitų svarbių žaidėjų, greičiausiai po finalo pergalės bokalus kels "Bayern".