Terry pripažįsta nuvylęs komandą, "Chelsea" treneris džiaugiasi auklėtinių charakteriu © Eurofootball.lt
Londono "%c00042" kapitonas Johnas Terry atsiprašė komandos draugų už tai, kad Čempionų lygos pusfinalio mače su "%c00006" buvo pašalintas iš aikštės.

Anglijos rinktinės narys turėjo palikti aikštę dar pirmajame kėlinyje, kuomet tyčia įspyrė varžovui Alexiui Sanchezui į nugarą. Tiesa, tai nesutrukdė "Chelsea" pasiekti palankaus rezultato 2-2 ir iškopti į turnyro finalą.

"Žiūrėjau vaizdo įrašą - epizodas tikrai atrodo blogai,- kalbėjo Terry. - Tačiau nesu toks futbolininkas, kuris tyčia bando žaloti kitus.

"Esu nusivylęs, bet be galo džiaugiuosi vaikinais. Atvykti čia, pademonstruoti tokį žaidimą ir iškovoti kelialapį į finalą žaidžiant mažumoje yra fantastiška. Bet aš juos nuvyliau. Jau atsiprašiau rūbinėje, tą patį darau kreipdamasis į "Chelsea" aistruolius."

Auklėtinį gynė ir treneris Roberto Di Matteo: "Terry yra puikus lyderis ir kapitonas. Kiekvienas gali apdaryti klaidų, tad reikia džiaugtis, jog tai nesutrukdė pasiekti norimo rezultato. Tikrai nepykstu ant jo - visi jautėme spaudimą."

Ir tęsė: "Daug kas mus nurašė dar prieš pusfinalio mačus, bet futbolininkai pademonstravo charakterį. Nesitikėjome, kad teks žaisti mažumoje. "Barcelona" turi puikią komandą, bet mes pasiekėme neįtikėtinai daug, tad galvosime tik apie finalą.

"Per paskutines 45 minutes svarbiausia nebuvo taktika. Esmė - spaudimo atlaikymas ir garbė, taip pat aistra kautis dėl vietos finale. Visuomet tikėjome. Nebūtume tiek pasiekę, jei netikėtume."