G. Pique: "Dėl J. Guardiolos galiu įkišti ranką į ugnį" © Eurofootball.lt
Ispanijos sporto dienraščių žurnalistai, pastaruoju metu įnikę rašyti apie galimą konfliktą tarp Gerardo Pique ir Josepo Guardiolos, turės pasiieškoti kitos temos publikacijoms.

Pirmadienį surengtoje spaudos konferencijoje "Barcelona" gynėjas darsyk užtikrino, kad tarp jo ir trenerio nėra perbėgusi juoda katė, o tarpusavio santykius futbolininkas pavadino "fantastiškais".

Nedaug pastaruoju metu rungtyniaujantis 25 metų G. Pique nuo atsarginių žaidėjų suolelio nepakilo ir šeštadienio rungtynėse Camp Nou stadione prieš Madrido "Real". Tai dar labiau pakurstė gandus, kad vienas svarbiausių "Barcelona" žaidėjų nesutaria su vyriausiuoju komandos treneriu.

Pats G. Pique tai kategoriškai paneigė.

"Dėl Josepo Guardiolos esu pasirengęs įkišti ranką į ugnį, - pirmadienį surengtoje spaudos konferencijoje teigė katalonas. - Aš suprantu, kad yra žmonių, kurie vis dar abejoja, tačiau mano ir trenerio santykiai yra puikūs. Fantastiški. Mes kalbamės daugiau, nei daug kas gali įsivaizduoti".

Gynėjas, dar visai neseniai buvęs vienu pagrindinių startinės vienuolikės narių, dabar daugiau laiko praleidžia už aikštės ribų, tačiau G. Pique dėl to nepergyvena.

"Sėdėti ant atsarginių žaidėjų suolelio man yra naujas dalykas, tačiau tai yra trenerio sprendimas ir aš privalau jį gerbti. Nepaisant visų kalbų, aš noriu, kad J. Guardiola toliau vadovautų komandai. Jis myli klubą ir tai yra jam patinkantis darbas", - įsitikinęs "Barcelona" futbolininkas.