Mancini: favoritas - "Man Utd", nes be derbio likę mačai jiems lengvi © Eurofootball.lt
"%c00054" strategas Roberto Mancini yra įsitikinęs, kad favoritu laimėti Anglijos "Premier" lygą išlieka "%c00040" klubas.

Po šio savaitgalio skirtumas tarp komandų sumažėjo iki trijų taškų, tad tarpusavio mačas "Etihad" stadione balandžio 30 dieną gali lemti rokiruotę turnyrinės lentelės viršūnėje.

"Be abejo, favoritas yra "Man Utd". Ši komanda pirmauja trimis taškais, be to, paskutinės dvi sezono rungtynės nebus labai sunkios. Mūsų galimybės tikrai nėra didesnės,- kalbėjo italas.

"Man Utd" dar laukia dvikova namie su "Swansea" ir sezono uždarymas išvykoje prieš "Sunderland", o "Man City" keliaus į dėl vietos Čempionų lygoje besikaunančio "Newcastle" stadioną ir namie priims Londono "Queens Park Rangers".

"Ar ši diena gera? Visi jūs, žurnalistai, rašėte, kad kova dėl titulo baigta. Prieš septynias dienas nebuvo dėl ko kovoti. Jūs taip rašėte. Sveikinu "Man Utd" trenerį Serą Aleksą Fergusoną su geru sezonu,- sakė Mancini.

"Po derbio mūsų laukia Čempionų lygos lūkesčių turintis "Newcastle" ir dėl išlikimo kovojantis "Queens Park Rangers". Apie trofėjų galėsime kalbėtis kitą pirmadienį. Kol kas tai neįmanoma."

Ir pridūrė: "Nemanau, kad "Man Utd" klubas jaučia spaudimą, nes yra pripratęs prie tokios situacijos. Mūsų padėtis kitokia, kadangi šioje pozicijoje esame pirmą kartą. Tačiau ir mes nejaučiame spaudimo, nes niekas netiki imūsų sėkme. Tiesiog privalome gerai baigti svarbų sezoną. Nesvarbu, kaip žaidėme šį vakarą - gerai rungtyniaujame visą sezoną, o dabar svarbiausia tik pergalės."