Intriga dėl Anglijos čempionų titulo grįžta: "Man City" pasinaudojo "Man Utd" kluptelėjimu (FOTO, VISŲ MAČŲ VIDEO) © Eurofootball.lt
Anglijos "Premier" lygoje sekmadienį sužaistos trejos rungtynės.

Fantastišką trilerį išvydo Mančesterio "Old Trafford" stadione susirinkę žiūrovai: permainingas "Man Utd" ir Liverpulio "Everton" mūšis baigėsi lygiosiomis 4-4.

Pirmajame kėlinyje šeimininkai rungtyniavo vangiai ir "Everton" tuo pasinaudojo, kai kamuolį į tinklą 33 minutę pasiuntė Nikica Jelavičius, bet dar iki pertraukos po Nani perdavimo Wayne'as Rooney atstatė pusiausvyrą.

Antrajame kėlinyje "raudonieji velniai" perėmė iniciatyvą ir atrodė, kad mačo baigtis nekels abejonių. Danny Welbecko ir Nani smūgių dėka sužaidus valandą buvo įgytas dviejų įvarčių pranašumas, bet Davido Moyeso auklėtiniai sugrąžino intrigą, kai Marouane'as Fellaini puikiu smūgiu sušvelnino skirtumą.

Rooney netrukus pelnė ketvirtą įvartį, bet ir jo pergalei nepakako: Jelavičius ir Stevenas Pienaaras per likusį laiką sugebėjo dukart nuginkluoti Davidą De Gea, o paskutinį Rio Ferdinando smūgį jau per teisėjo pridėtą laiką atrėmė "Everton" vartininkas Timas Howardas.

Šiuo kluptelėjimu puikiai pasinaudojo "Man City", išvykoje įveikęs į žemesniąją lygą iškrisiantį "Wolverhampton" 2-0 ir sumažinęs deficitą iki trijų taškų.

Jau kitą savaitę - balandžio 30 dieną - "Man Utd" ir "Man City" vienuolikės stos į potencialiai lemiamą tarpusavio dvikovą "Etihad" stadione. Pergalės atveju Roberto Mancini auklėtiniai pakiltų į pirmą vietą turnyrinėje lentelėje dėl geresnio įvarčių santykio.

"Man City" be minėto derbio liko išvyka į "Newcastle" stadioną, taip pat mačas namie prieš Londono "Queens Park Rangers". "Man Utd" savo aikštėje priims "Swansea", o sezoną užbaigs išvykoje prieš "Sunderland".

Rezultatai:

"Man Utd" 4 - 4 Liverpulio "Everton"
34' [0 - 1] N.Jelavic
41' [1 - 1] W.Rooney
57' [2 - 1] D.Welbeck
61' [3 - 1] Nani
67' [3 - 2] M.Fellaini
69' [4 - 2] W.Rooney
83' [4 - 3] N.Jelavic
85' [4 - 4] S.Pienaar




"Liverpool" 0 - 1 "West Bromwich"
75' [0 - 1] P. Odemwingie



"Wolverhampton" 0 - 2 "Man City"
27' [0 - 1] S. Aguero
74' [0 - 2] S. Nasri