"Barcelona" namie krito prieš C.Ronaldo ir "Real" (FOTO, VISŲ MAČŲ VIDEO) © Eurofootball.lt
Madrido "Real" matuojasi Ispanijos čempionų karūną - Jose Mourinho auklėtiniai principiniame mače Katalonijoje 2-1 įveikė "Barcelona" ir padidino atotrūkį turnyrinėje lentelėje iki septynių taškų.

Sami Khedira išvedė svečius į priekį pirmajame kėlinyje, kuomet pasinaudojo Carleso Puyolio klaida ir pasiuntė kamuolį į tinklą.

Nors 70 minutę Alexis Sanchezas išlygino santykį - tai buvo pirmasis šeimininkų smūgis į vartų plotą, - jau kone kitos atakos metu Cristiano Ronaldo antrą kartą nuginklavo Victorą Valdesą ir nutildė "Camp Nou" publiką.

Taktiškai puikiai pasirengę svečiai sugebėjo didžiąją laiko dalį sėkmingai neutralizuoti varžovų atakas. Tiesa, prie to prisidėjo faktas, kad Čempionų lygos pusfinalyje "Real" rungtyniavo antradienį, o "Barcelona" poilsio turėjo viena diena mažiau, nes Londone prieš "Chelsea" kovėsi trečiadienį.

Likus keturiems turams "Real" pranašumas prieš mirtiną priešą išaugo iki septynių taškų. Madrido komandos laukia mačai su namie su "Sevilla", išvykoje su Bilbao "Athletic" ir "Granada", bei paskutinė dvikova savų žiūrovų akivaizdoje prieš "Mallorca".

"Barcelona" vyks rungtyniauti su "Rayo Vallecano", namie priims "Malaga" ir Barselonos "Espanyol", o sezoną užbaigs išvykoje su Sevilijos "Real Betis".


"Barcelona" - "Real" mačo statistika:

Kamuolio kontrolė: 72%-28%
Smūgiai į vartus: 14-14
Smūgiai į vartų plotą: 3-6
Perdavimų tikslumas: 86%-62%
Nuošalės: 5-3
Kampiniai: 4-7

Rezultatai:

"Barcelona" 1 - 2 Madrido "Real"
17' [0 - 1] S.Khedira
70' [1 - 1] A.Sanchez
73' [1 - 2] C.Ronaldo

Svarbiausi epizodai:




Išsami analizė:




"Mallorca" 1 - 0 "Zaragoza"
33' [1 - 0] Victor



Chichono "Sporting" 2 - 1 "Rayo Vallecano"
18' [1 - 0] G.Sangoy
51' [1 - 1] M.Labaka
78' [2 - 1] M.Bilic

77' iš aikštės pašalintas M.Labaka ("Rayo")
87' iš aikštės pašalintas J.M.Cassado ("Rayo")




"Sevilla" 1 - 1 Valensijos "Levante"
21' [1 - 0] A. Negredo
28' [1 - 1] A. Kone

87' A. Negredo ("Sevilla") nerealizavo 11 m. baudinio