Londono derbis tarp "Arsenal" ir "Chelsea" ekipų baigėsi be įvarčių (VISŲ MAČŲ VIDEO) © Eurofootball.lt
Šeštadienį sužaistose centrinėse Anglijos "Premier" lygos XXXV turo rungtynėse tarp dviejų sostinės komandų - "Arsenal" ir "Chelsea" - įvarčių įmušta nebuvo.

"Chelsea" vienuolikėje lyginant su Čempionų lygos maču prieš "Barcelona" buvo net aštuoni pasikeitimai, tačiau "Arsenal" nepasinaudojo proga sutvirtinti pozicijų pirmajame ketverte.

Nykiame pirmajame kėlinyje Robinas van Persie pataikė į virpstą, o Laurentas Koscielny sudrebino skersinį, tačiau "Chelsea" sugebėjo išsaugoti vartus sausus.

Po pertraukos Van Persie neišnaudojo dar dviejų progų, o kitoje aikštės pusėje Koscielny paskutinę akimirką sukliudė pasižymėti Danieliui Sturridge.

Tiesa, žiūrovai turėtų konstatuoti, kad daugybę puikių rungtynių istorijoje sukūręs Londono derbis šį sykį nuvylė, nors ir buvo itin svarbus abiems komandoms.

Įspūdingą sportinę formą ir toliau demonstruoja "Newcastle" klubas, namie 3-0 sutriuškinęs "Stoke" ir pakilęs į ketvirtą vietą turnyrinėje lentelėje. Nors "šarkos" prieš sezoną nepuoselėjo didžiulių ambicijų, likus keturiems turams Alano Pardew auklėtiniai užima kelialapį į Čempionų lygą garantuojančią poziciją.

Prie to prisidėjo ilgą laiką ketverte žengusi Londono "Tottenham" ekipa, kitame sostinės derbyje 0-1 pralaimėjusi "Queens Park Rangers". Harry Redknappo komandos neišgelbėjo ir tai, jog šeimininkai rungtynes baigė mažumoje, mat iš aikštės buvo pašalintas Adelis Taarabtas.

Rezultatai:

Londono "Arsenal" 0 - 0 Londono "Chelsea"




Birmingamo "Aston Villa" 0 - 0 "Sunderland"

90' iš aikštės pašalintas C. Gardner ("Sunderland")



"Blackburn" 2 - 0 "Norwich"
41' [1 - 0] M. Formica
49' [2 - 0] D. Hoilett



"Bolton" 1 - 1 "Swansea"
6' [0 - 1] S. Sinclair
14' [1 - 1] C. Eagles



Londono "Fulham" 2 - 1 "Wigan"
57' [0 - 1] E. Boyce
58' [1 - 1] P. Pogrebnyak
89' [2 - 1] P. Senderos



"Newcastle" 3 - 0 "Stoke"
14' [1 - 0] Y. Cabaye
18' [2 - 0] P. Cisse
57' [3 - 0] Y. Cabaye



Londono "Queens Park Rangers" 1 - 0 Londono "Tottenham"
24' [1 - 0] A.Taarabt

78' iš aikštės pašalintas A.Taarabt ("Queens Park Rangers")