V.Urbonas: "Svarbiausia - galutinis rezultatas ir pergalė" © Eurofootball.lt
Po pergalės "General Financing A lyga" VII ture prieš Gargždų "Bangą", Panevėžio "Ekrano" vyriausiasis treneris Valdas Urbonas džiaugėsi pergale bei pasiektu rezultatu, nes esant įtemptam rungtynių tvarkaraščiui, trys taškai - tai, ko reikia esamai situacijai.

"Ekrano" vyriausiasis treneris Valdas Urbonas: "Šiandien žaidė keletas žaidėjų, kurie rungtyniauja mažiau. Tai Dainius Gleveckas, Vitalijus Kavaliauskas, Egidijus Varnas. Pirmame kėlinyje turėjome momentų, jų neišnaudojome. Gargždų komanda, kaip ten bebūtų, nors ir nedaug taškų surinkusi, kovėsi ir su "Žalgiriu", ir su "Sūduva". Tai tikrai pavojingas varžovas, ypač kada ji yra tokioje pozicijoje. Vyrus perspėjau, jog mes turime būti atsargūs ir gerbti varžovą. Galutinis rezultatas tenkina, antrame kėlinyje tie momentai privedė prie tų situacijų kada įmušėme įvarčius.

Aišku, kuomet daug rungtynių, pagrindinis dalykas yra rezultatas. Be to, turime ir traumuotų žaidėjų, tą balansą išlaikant turime žiūrėti į priekį, neturime kada labai ir džiaugtis pergale, nes šeštadienį laukia rungtynės. Žaidėjų rotaciją įtakojo traumuoti žaidėjai, žinojome, jog "Banga" stengsis ir priešinsis. Praėjusį sezoną buvome nudegę nuo jos, sužaidėme 1:1. Svarbiausia galutinis rezultatas ir pergalė, džiaugiuosi ja", - po rungtynių kalbėjo "Ekrano" vyriausiasis treneris V. Urbonas.

"Bangos" vyriausiasis treneris Vaidas Žutautas: "Noriu "Ekraną" pasveikinti su pelnyta pergale. Panevėžio ekipos meistriškumas išryškėjo antrame kėlinyje, jie mus užspaudė, pirmą kėlinį buvome šviežesni, bandėme kandžiotis, neišnaudojome tokių pusprogių, ne taip įžaidėme kamuolį, "Ekranas" šiandien buvo pajėgesnis ir nugalėjo pelnytai. Kai pralaimi ar 0:1, ar 0:2, ar 0:3 - nėra didelio skirtumo. Dėl teisėjų sprendimo skirti 11 metrų baudinius neturiu jokių priekaištų. Manau, jog nuoseklus darbas kažkada turi atnešti sėkmę. Eilę rungtynių nesugebame pelnyti šimtaprocentinių įvarčių, manau, tas užkeikimas kažkada turi pasibaigti", - vylėsi "Bangos" strategas.