"Šiauliai" pirmą kartą klubo istorijoje žais prieš REO (komentarai) © Eurofootball.lt
Balandžio 14 dieną FC "Šiauliai" išvyksta į Vilnių suremti ginklų su vietos "REO" komanda. Tai bus jau VI "General Financing A lygos" turas. Kolkas abi ekipos nedemonstruoja įspūdingų rezultatų ir šios varžybos kažkuriai komandai turėtų tapti atspirties tašku siekant aukštesnių rezultatų. Taip pat šis mačas įpatingas ir tuom, jog abi ekipos dar nėra žaidę viena prieš kitą jokiame turnyre.

Šiaulių "Šiauliai" šį sezoną kolkas yra iškovoję dvi pergales ir patyrę tris pralaimėjimus. Verta pažymėti, kad po dviejų pergalingų pirmų mačų "Šiaulių" ekipa papuolė į "duobę" ir patyrė tris pralaimėjimus iš eilės. Tuo tarpu Vilniaus "REO" komanda per pastarasias penkias "General Financing A lygos" rungtynes dar nepatyrė pergalės džiaugsmo ir tenkinosi dviem lygiosiomis.

Šiuo metu "Šiauliai" su 6 taškais turnyrinėje lentelėje dalinasi 5-7 vietas su taip pat po šešis taškus surinkusiais "Tauro" bei "Dainavos" futbolininkais. Savo ruožtu Vilniaus "REO" daliansi paskutines dvi (9-10) vietas su Garždų "Banga". Abi ekipos turi po du taškus.

Vilniaus "REO" vyr. treneris Stasys Baranauskas prieš mačą su "Šiauliais" kalbėjo: "Laukia tikrai nelengvos varžybos, abi komandos sieks laimėti ir įrodyti savo vertę. Po tokio sezono starto daug reikšmės turi ir psichologinis abiejų komandų nusiteikimas. Vis tik tenka pripažinti, kad "Šiauliai" yra šios dvikovos favoritai, tad mums prireiks ir nemažai sėkmės norint įveikti "Šiaulius". Stengsimės žaisti savo žaidimą, per daug nerizikuoti. Galbūt daugiau būsime gynybinio plano komanda ir mėginsime gaudyti "Šiaulius" kontaatakomis".

FC "Šiauliai" vyr. treneris Deivis Kančelskis kalbėjo: " Svarbiausia dabar yra atsistatyti psichologiškai. "REO" yra įdomi komanda ir patirtis byloja, kad neįvertinus varžovo galima būti skaudžiai nubaustam, tad į kovą eisime susikoncentravę. Po praeitų varžybų buvo rimtas pokalbis su vyrais ir išvados yra padarytos. Pagaliau po traumos prie komandos turėtų prisijungti ir L.Rimavičius su E. Jasaičiu".