V.Liubšys: LFF stadione kamuolys rieda absoliučiai kitaip nei kitose aikštėse © Eurofootball.lt
Pirmoji federacijos taurės pusfinalio dvikova tarp Marijampolės „Sūduvos“ ir Vilniaus „Žalgirio“ Vilniaus stadione baigėse minimalia šeimininkų pergale 1:0.

Po rungtynių „Sūduvos“ vyriausiasis treneris Virginijus Liubšys kalbėjo:

„Galbūt rungtynių rezultatas ir dėsiningas. Tačiau galvoju, kad antrajame kėlinyje mes žaidėme geriau, turėjome progų ir rungtynės galėjo pasibaigti kitaip. „Žalgirio“ privalumas yra ši aikštė, jie prie jos pripratę. Atsakomosiose rungtynėse mes būsime šeimininkai, priimsime juos ten, kur mes žaisti esame pripratę. Aš galvoju, kad niekas nebaigta, tikiu savo komanda. Manau, kad kitose rungtynėse bus kitoks rezultatas."

Treneris teigė, kad šiose rungtynėse jo komanda geriau sužaidė aikštės viduryje nei praėjusiose rungtynėse prieš „Žalgirį“.

„Aš galvoju, kad aikštės viduryje tikrai sužaidėme geriau, davėme artimą kovą. Aišku, „Žalgirio“ privalumas yra ši aikštė, kurioje kamuolys rieda absoliučiai kitaip nei kitose Lietuvos aikštėse. Vyrai šiandien gerai kovojo ir noriu jiems už tai padėkoti“,- kalbėjo „Sūduvos“ strategas.

Vilniaus „Žalgirio treneris Damiras Petravičius sakė:

„Šiandien buvo kietos rungtynės. „Sūduva“ parodė, kad yra gera komanda. Mes įmušėme įvartį, turėjome dar 3-4 puikias progas. Antroje pusėje atrodėme prasčiau, bet svarbiausia, kad laimėjome. „Sūduva“ žaidė geriau nei praėjusį kartą prieš mus."