"Marseille" aistruoliai ragina savo komandą pralaimėti Prancūzijos čempionato mačą © Eurofootball.lt
Didžiausia "%c00071" aistruolių grupė ragina savo komandą pralaimėti trečiadienį vyksiantį Prancūzijos čempionato mačą "Montpellier" klubui.

Didier Deschampso auklėtiniai yra įkritę į gilią duobę ir per pastarąsias 11 rungtynių suklupę net 10 kartų nukrito į 9 vietą turnyrinėje lentelėje, tačiau fanai anaiptol nenori, kad ši nesėkminga serija baigtųsi jau šią savaitę.

Toks raginimas išsakytas siekiant padėti "Montpellier" vienuolikei, kuri kaunasi dėl pirmosios vietos, aplenkti aršų "Marseille" priešą PSG.

Likus septyniems turams iki sezono pabaigos PSG ir "Montpellier" turi po 63 taškus. Tiesa, paryžiečiai yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis daugiau, tad varžovai trečiadienį gali įgyti trijų taškų pranašumą.

"Sudarykime "Montpellier" geriausias įmanomas sąlygas tapti čempionais,- sakoma "Winners 87" grupės pranešime. - Leiskime "Montpellier" laimėti, nepamirškime istorijos pamokų!"

Paskutinis sakinys apeliavo į 1999 metus, kuomet PSG 2-3 nusileido "Bordeaux" ir sukliudė "Marseille" iškovoti pirmą vietą.