Balotelli viešai atsiprašė už savo elgesį © Eurofootball.lt
Mario Balotelli viešame pareiškime atsiprašė už savo elgesį ir pridūrė, kad kalbėsis dėl ateities "%c00054" klube pasibaigus šiam sezonui.

Iš skandalų neišbrendantis puolėjas [link="http://eurofootball.lt/nw_index.php?page=nw_news&id=26697"] sekmadienio mače su Londono "Arsenal" grubiai prasižengė prieš varžovų gynėją Alexą Songą, o vėliau buvo pašalintas iš aikštės už dvi geltonas korteles[/link].

Po rungtynių treneris Roberto Mancini neslėpė pykčio ir pridūrė, kad vasarą keturis kartus per du sezonus iš aikštė pašalintas futbolininkas gali būti parduotas.

"Atsiprašau už tai, kas įvyko ir už nusivylimą, kurį dėl manęs patyrė "Man City",- sakoma Balotelli pranešime. - Po sezono kalbėsiuosi su klubo vadovais ir nuspręsime, ką daryti toliau."

Žaidėjas skambino atsiprašyti ir Italijos rinktinės treneriui Cesare Prandelli, kuris pridūrė iš vaizdo įrašų vertinsiąs, ar Balotelli nepažeidė etikos kodeso.

Italas gynėsi: "Dvikovoje su "Arsenal" nesulaužiau etikos kodekso. Dėl savo kvailo elgesio kartą jau nebuvau pakviestas į Italijos rinktinę ir nenoriu, kad tai pasikartotų. Tikiuosi, jog balandžio mėnesį rengsiuosi Europos čempionatui kartu su nacionaline ekipa."

Anksčiau Balotelli namie šaudė fejerverkus ir vos nesukėlė gaisro, mėtė aštrias strėlytes į "Man City" jaunimo ekipos žaidėją, taip pat netikėtai užklydo į Mančesterio mokyklą ir pasiprašė į tualetą.