Mancini apie komandos sudėtį ir priežastis, kodėl atsiliekama nuo "Man Utd" (FOTO) © Eurofootball.lt
"%c00054" strategas Roberto Mancini tikina, kad reikia stiprinti ekipos sudėtį, jei norima sėkmingai kautis dėl Anglijos čempionų titulo.

Prieš dvejus metus darbo ėmęsis italas naujiems žaidėjams išleido per 240 milijonų eurų, tačiau mano, kad trumpas atsarginių futbolininkų suolelis trukdo varžytis su turnyrinėje lentelėje penkiais taškais šiuo metu pirmaujančiu "Man Utd".

"Kolo ir Yaya Toure išvyko į Afrikos Nacijų taurės turnyrą, kurį laiką turėjome verstis be traumuotų Vincento Kompany, Joleono Lescotto bei Sergio Aguero,- skundėsi Mancini. - Galbūt kitais metais, jei prarasime du svarbius futbolininkus, turėsime kitus du, kuriais galėsime juos pakeisti.

"Manau, kad dar trys ar keturi psichologiškai tvirti žaidėjai padėtų užbaigti komandos kūrimą. Tačiau galbūt mums reikia laiko - jau dabar turime vieną stipriausių ekipų Europoje."

Ir tęsė: "Skirtumas lyginant su "Man Utd" yra visoje sudėtyje, o ne startinėje vienuolikėje. Šis klubas yra įpratęs pirmauti ir laimėti trofėjus, tad nejaučia spaudimo. Varžantis su "Man Utd" tai ir yra lemtingas skirtumas, o ne futbolininkai."