Mancini nėra tikras dėl ateities "Man City" klube © Eurofootball.lt
"%c00054" treneris Roberto Mancini tikina padėjęs pamatą klubo ateities pergalėms, tačiau pripažįsta nesąs tikras, ar ir kitą sezoną turės galimybę vadovauti komandai.

Anglijos čempionate likus žaisti septynis mačus italo auklėtiniai užleido pirmą poziciją "Man Utd" ekipai, nuo kurios jau atsilieka 5 taškais.

"Kaip komanda, kaip žaidėjai ir kaip klubas gerokai patobulėjome,- sakė Mancini. - Tačiau kai renkiesi tokį darbą turi suprasti, jog bet kas gali nutikti bet kuriuo metu, tad man tai nėra problema."

Su Mancini "Man City" laimėjo pirmą trofėjų per 35 metus - praėjusį sezoną kėlė į viršų Anglijos Futbolo Asociacijos (FA) taurę. Nepaisant to, kalbama, kad nelaimėjus šalies čempionato savininkas iš Kataro Khaldoonas Al Mubarakas gali pradėti ieškoti naujo specialisto.

"Mano santykiai su Khaldoonu yra fantastiški. Galiu pasakyti, kad, net jei jis mane atleis po sezono ar kažkada vėliau, kiekvienam treneriui darbas su juo bus didžiulė sėkmė. Jis tikrai puikus žmogus",- pasakojo italas.

Strategas taip pat neprarado optimizmo, kad pavyks pasivyti "Man Utd": "Jei jie laimės visas likusias septynerias rungtynes, tuomet sveikinu, triumfas bus pelnytas. Bet septyni mačai yra nemažai, tad daug kas dar gali nutikti. Mes praradome keturis taškus per du turus - tas pats gali atsitikti ir jiems."