Mancini: jei būčiau Balotelli komandos draugas, kasdien trenkčiau jam per galvą © Eurofootball.lt
"%c00054" strategas Roberto Mancini kasdien trenktų Mario Balotelli per galvą, jei būtų jo komandos draugas.

Juokaudamas su žurnalistais specialistas pripažino suprantąs futbolininkus, kuriems nebrandus 21 metų puolėjo elgesys kelia pasipiktinimą.

"Pasakiau jam, kad, jei būtume rungtyniavę kartu prieš 10 metų, ko gero kasdien vožtelėčiau jam į galvą,- šypsojosi Mancini. - Mes tikrai nesikalbame kiekvieną dieną, antraip man greitai prireiktų psichologo. Tačiau mes bendraujame, nes nenoriu, jog jis prarastų savo sugebėjimus.

"Jei Mario netaps vienu geriausių žaidėjų pasaulyje, tai bus tik jo paties kaltė. Jis turi viską, kad galėtų būti vienu geriausių Europoje, tad tikrai nenoriu matyti, kaip yra iššvaistomas talentas."

Mancini taip pat pridūrė, kad Balotelli veiksmai neretai žiniasklaidoje yra perdedami. Skelbta, kad jis rungtynių prieš "Sunderland" pertraukos metu susimušė su gynėju Kolo Toure, bet tai buvo paneigta.

"Yra žmonių, kurie apie tokius kaip Mario visuomet galvoja labai blogai. Todėl, kai tik kas nors įvyksta, kyla tikras karas. Nepaisoma, kad yra gausybė kitų, kurie pasielgia dar blogiau - apie juos nėra tiek diskutuojama",- sakė Mancini.