"Benfica" prezidentas lieja įniršį: turėjome žaisti pusfinalyje, bet teisėjai neleido nugalėti "Chelsea" (3 VIDEO) © Eurofootball.lt
Lisabonos "%c00130" prezidentas Luisas Filipe Vieira skųsis Portugalijos futbolo federacijai dėl teisėjų veiksmų Čempionų lygos ketvirtfinalio mačuose su Londono "%c00042".

Jorge Jesuso auklėtiniai rezultatu 1-2 pralaimėjo atsakomąją dvikovą Anglijos sostinėje, tačiau dėl tokio rezultato iš dalies kaltino arbitrą Damirą Skominą. Anot "Benfica" trenerio, jis neturėjo skirti 11 metrų baudinio ir pašalinti iš aikštės Maxi Pereiros.

Be to, klubo pyktį kelia pirmųjų rungtynių epizodas, kuomet neskirtas 11 metrų baudinys, nors Johnas Terry baudos aikštelėje akivaizdžiai lietė kamuolį ranka. Tą dvikovą "Chelsea" laimėjo 1-0.

"Tiek Lisabonoje, tiek Londone mums nebuvo leista nugalėti "Chelsea",- skundėsi Vieira. - Buvome geresnė komanda ir nusipelnėme kelialapio į pusfinalį, tačiau išoriniai faktoriai tam sukliudė. Žinoma, pritrūko ir šiek tiek sėkmės.

"Nežinau, ar federacija turi galimybių kažką padaryti, bet mes to tikrai sieksime. Būtinai sugrįšime į Čempionų lygą - UEFA prezidentas Michelis Platini mus dar pamatys."

Baudinys į "Benfica" vartus:




Maxi Pereira gauna raudoną kortelę:




Terry žaidimas ranka: