Schusteris: "Bayern" neprilygsta "Real" klubui © Eurofootball.lt
Garsus treneris iš Vokietijos Berndas Schusteris tikina, kad Madrido "%c00003" pranoksta Miuncheno "%c00001" gynyboje, tačiau pagal kitus žaidimo aspektus komandos yra praktiškai lygios.

2007-2008 metų sezone specialistas pats treniravo "Real" ir Čempionų lygos pusfinalyje prognozuoja Ispanijos ekipos pranašumą prieš "Bayern".

"Bayern" nėra viename lygyje su "Real",- "Kicker" kalbėjo 52 metų Schusteris. - Ypač vidurio gynėjų grandyje. Sergio Ramosas ir Pepe pranoksta Jerome'ą Boatengą ir Holger Badstuberį. Tad turiu abejonių, ar Vokietijos komandai pavyks pasiekti norimą rezultatą."

Tiesa, šiuo metu nedirbantis treneris pridūrė: "Real" turi Cristiano Ronaldo, Angelį Di Marią, Karimą Benzemą, Mesutą Ozilą ir Kaką, o varžovai - Arjeną Robbeną, Francką Riberį, Thomasą Mullerį, Toni Kroosą bei Bastianą Schweinsteigerį. Tad saugų ir puolimo grandyje lygių skirtumo nėra. Tas pats su vartininkais - tiek Ikeras Casillasas, tiek Manuelis Neueris yra pasaulinės klasės žaidėjai."

Schusteris taip pat ragino "Bayern" strategus atkreipti dėmesį į "Real" atakų organizatorių Xabi Alonso: "Itin svarbu, ar Vokietijos vienuolikė gebės sustabdyti Alonso, nes jis yra sąsaja tarp gynybos ir puolimo. Šis saugas atveria žaidimą ir atlieka perdavimus. Jis svarbesnis už Ozilą."