"Chelsea" treneris: futbolininkams trūko užsidegimo © Eurofootball.lt
Londono "%c00042" strategas Roberto Di Matteo džiaugėsi iškovotu kelialapiu į Čempionų lygos pusfinalį, tačiau pripažino, kad atsakomajame mače su Lisabonos "Benfica" jo auklėtiniams trūko užsidegimo.

Pirmąjį mačą Anglijos ekipa išvykoje laimėjo 1-0, o namie tik po atkaklios kovos įveikė daugiau nei kėlinį mažumoje rungtyniavusius portugalus 2-1.

"Kaip sakiau prieš mačą, tikėjomės sunkios dvikovos ir šios prognozės pasitvirtino,- kalbėjo Di Matteo. - Mes, ko gero, patys sau apsunkinome situaciją, nes ilgai neįmušėme antro įvarčio. Varžovai gerai perdavinėjo kamuolį, o mes jį per trumpai kontroliavome, nors ir turėjome daugiau žaidėjų.

"Manau, kad akyse trūko ugnelės. Galbūt buvome šiek tiek pavargę, bet džiaugiamės palankiu rezultatu. Nusipelnėme kelialapio į pusfinalį."

Apie būsimą varžovą "Barcelona" klubą italas kalbėjo: "Laukia dvejos puikios rungtynės prieš vieną geriausių komandų pasaulyje. Rasime strategiją, kuri bus tinkamiausia šiam oponentui. Tai turėtų būti kombinacija mūsų stipriųjų vietų išnaudojimo ir jų silpinųjų atskleidimo."