Mourinho: "Chelsea" praktiškai neturi galimybių įveikti "Barcelona" klubą © Eurofootball.lt
Madrido "%c00003" strategas Jose Mourinho neturi abejonių, kad "%c00006" Čempionų lygos pusfinalyje įveiks Londono "%c00042".

Ispanijos sostinės ekipa dėl vietos finale balandžio 17 ir 25 dienomis kausis su Miuncheno "Bayern", o katalonai to paties mėnesio 18 ir 24 dienomis egzaminuos Londono ekipą.

"Finale gali susigrumti "Bayern" bei "Barcelona", tačiau nemanau, kad tai bus "Real" prieš "Chelsea". Ir mes visi žinome kodėl,- kalbėjo Mourinho, kuris ne kartą skundėsi, jog Pepo Guardiolos auklėtiniai "Camp Nou" stadione susilaukia ypatingo teisėjų palankumo. - "Barcelona" yra ne favoritė, o super-favoritė."

Apie būsimuosius savo auklėtinių varžovus strategas atsiliepė pagarbiai: "Bayern" yra labai stiprus klubas. Tai praktiškai ta pati komanda, kurią su Milano "Inter" įveikėme prieš porą metų Čempionų lygos finale. Joje yra nepaprastai individualiai pajėgių futbolininkų."

Mourinho taip pat tikino norįs likti "Real" ekipoje: "Kai kas skelbė, kad pasirašiau kontraktą su "Man City", bet tai yra visiškas melas. Visi žino, kad kada nors sugrįšiu į Angliją, tačiau neaišku kuomet. Tad jokios sąsajos su kitais klubais nėra teisingos."