Kliba "Liverpool" trenerio Dalglisho kėdė © Eurofootball.lt
"%c00045" vadovai svarsto permainų galimybes matydami kaip komanda pralaimėjo jau šeštą mačą iš septynių pastarųjų Anglijos "Premier" lygoje.

Savaitgalį 'raudonieji' išvykoje 0-2 nusileido "Newcastle" ir turnyrinėje lentelėje užima vos aštuntą vietą, mat 2012 metais nacionalinėse pirmenybėse iškovojo tik dvi pergales. Tiesa, buvo iškovota Anglijos lygos taurė bei pasiektas Futbolo Asociacijos (FA) taurės pusfinalis.

Nepaisant to, kalbama, kad ima klibėti trenerio Kenny Dalglisho kėdė. Visgi abejojama, ar šiuo metu savininkai ryžtųsi atleisti škotą, kuris yra klubo legenda ir daugelio aistruolių numylėtinis.

"Premier" lygoje pralaimėjus keletą rungtynių iš eilės reikia konstatuoti, kad yra krizė,- sakė BBC apžvalgininkas Markas Lawrensonas. - Tačiau nemanau, kad Kenny pasitrauks ar bus atleistas. Šiuo metu "Liverpool" stengiasi pasivyti varžovus ir negali įsigyti Čempionų lygos lygio futbolininkų, nes nepretenduoja į šį turnyrą."

Ir pridūrė: "Deja, manau, kad Dalglishas privalo laimėti kitą dvikovą prieš Birmingemo "Aston Villa". Keturi žaidėjai, kuriuos jis įsigijo vasarą, iš viso įmušė tik šešis įvarčius, kai skaičius turėtų būti 25 ar 30."