"Liverpool" nesėkmių ruožas nesibaigė ir Niukasle (VISŲ MAČŲ VIDEO) © Eurofootball.lt
Sekmadienį Anglijos "Premier" lygoje žaidžiamos dvejos rungtynės.

Jau šeštą pralaimėjimą per pastaruosius septynis mačus patyrė "Liverpool" klubas, išvykoje 0-2 nusileidęs "Newcastle" ekipai.

Abu įvarčius nugalėtojams pelnė Papissas Cisse, o Liverpulio komanda dvikovą baigė mažumoje - iš aikštės išvytas vartininkas Pepe Reina, dėl diskvalifikacijos praleisiantis artimiausias trejas rungtynes.

Ispanas, kurį dėl išnaudoto keitimų limito vartuose turėjo pakeisti gynėjas Jose Enrique, raudoną kortelę prieš save išvydo 83 minutę, mat užsipuolė prieš jį prasižengusį Jamesą Perchą.

"LIverpool" (43 tšk) turnyrinėje lentelėje užima tik 8 vietą ir praleido į priekį kitą miesto klubą "Everton". Tuo metu "Newcastle" (53 tšk) 5sitvirtino šeštoje pozicijoje bei tęsia kovą dėl vietų Europos taurių turnyruose.

Kitame mače Emmanuelio Adebayoro dublis padėjo Londono "Tottenham" 3-1 įveikti "Swansea" ir sustiprinti pozicijas kovoje dėl vietos pirmajame ketverte.

Sostinės komanda pirmavo po Rafaelio van der Vaarto smūgio iš toli, bet Gylfi Sigurdssonas įspūdingu šūviu antrojo kėlinio pradžioje buvo atstatęs pusiausvyrą. Visgi Adebayoras dviem tiksliais smūgiais nokautavo svečius.

Rezultatai:

"Newcastle" 2 - 0 "Liverpool"
19' [1 - 0] P.Cisse
59' [2 - 0] P.Cisse

83' iš aikštės pašalintas J.Reina ("Liverpool")




Londono "Tottenham" 3 - 1 "Swansea"
19' [1 - 0] R.van der Vaart
59' [1 - 1] G.Sigurdsson
73' [2 - 1] E.Adebayor
86' [3 - 1] E.Adebayor