S.Baranauskas: "Antrasis kėlinys buvo tragiškas" © Eurofootball.lt
Prastai sužaistas antrasis kėlinys ne tik neleido Vilniaus futbolo klubui „REO“ įveikti svečių iš Tauragės, bet ir atnešė pergalę „Taurui“. Ketvirtojo Lietuvos futbolo A lygos turo rungtynes Vilniaus „Sportimos“ manieže šeimininkai pralaimėjo 0:1 (0:0).

„Šiandien sužaidėme prasčiausias savo rungtynes. Jei pirmasis kėlinys dar vyko daugmaž pagal planą, tai antrasis buvo tragiškas. Suteikėme varžovams vieną progą ir jie ja pasinaudojo“, – po rungtynių sakė vyriausiasis „REO“ treneris Stasys Baranauskas.

Lemiamą įvartį į Valdo Jakimavičiaus vartus 86-ąją rungtynių minutę įmušė „Tauro“ legionierius iš Italijos Alessandro Mascia.

Pasak S.Baranausko, kai kuriems vilniečių ekipos žaidėjams dar trūksta patirties rungtyniaujant tokiu lygiu. Jie skuba ir daro brangias klaidas.

„Varžovai gavo dovanų daug mūsų perdavimų, o patys demonstravo gerą gynybą. Be to, nepasiteisino bent vienas mūsų keitimas“, – sakė S.Baranauskas.

Trenerio teigimu, komandai labai trūko pagrindinio atakų organizatoriaus Tomo Ražanausko, kuris gydosi įtrūkusį šlaunies raumenį.

„Be to, kitas mūsų lyderis Mindaugas Grigalevičius žaidė po trijų dienų ligos, jam buvo sunku“, – sakė S.Baranauskas.

Kitas rungtynes balandžio 7-ąją „REO“ žais išvykoje su Klaipėdos „Atlantu“.