"Žalgirio" treneris: Elliotas yra ne žvaigždė, o juodadarbis © Eurofootball.lt
Pergalingą įvartį rungtynėse su Pakruojo “Kruoja” pelniusį Calumą Elliotą treneris Damiras Petravičius vadina ne žvaigžde, o juodadarbiu

Vilniaus miesto futbolo draugijos “Žalgiris” komanda šeštadienį “General Financing” A lygos III turo rungtynėse Panevėžyje po įtemtos kovos 1:0 (0:0) įveikė Pakruojo “Kruoją”.

Pergalingą įvartį žalgiriečiams 76 minutę pelnė Calumas Elliotas. Legionierius iš Škotijos dar kartą pademonstravo puikią puolėjo nuojautą. Tomislavo Peko smūgiuotą kamuolį “Kruojos” vartininkas Martis Eltermanis atmušė prieš save, pirmas prie jo prišokęs rezultatyviausias pirmenybių futbolininkas pelnė šeštąjį įvartį per pastartąsias trejas rungtynes.

“Calumas puikiai dirba treniruotėse ir jo darbo rezultatai atsispindi per rungtynes. Taip, jis muša daug įvarčių, bet tikrai nevadinčiau Calumo žvaigžde. Pergalės – komandos nuopelnas”, - po rungtynių žurnalistų paklaustas, ar Calumą Elliotą jau galima vadinti čempionato žvaigzde, sakė VMFD “Žalgiris” vyriausiasis treneris Damiras Petravičius.

“Kruojos” vyriausiasis treneris Aidas Dambrauskas po rungtynių apgailestavo, kad jo futbolininkams nepavyko pasinaudoti susikurtomis progomis. “Buvome verti lygiųjų. Vartai buvo tarsi užrišti. Susikūrėme progų, bet jomis nepasinaudojome. Tikėjomės įtemtų rungtynių. Pirmame kėlinyje, manau, žaidėme geriau, Antrame žaidimas išsilygino. Stengėmis kontratakuoti ir buvome labai arti tikslo. Rezultatas galėjo būti visai kitoks, bet “Žalgiris” išnaudojo savo šansą ir nugalėjo”, - sakė “Kruojos” strategas.

VMFD “Žalgiris” komandos vyriausiasis treneris pripažino, kad “Kruoja” yra stipri komanda.

“Jie susikūrė dvi geras progas pelnyti įvartį, bet jų neišnaudojo. Mes pasinaudojome savo šansu ir įrodėme, kad esame pajėgesni, - apie varžovą kalbėjo D.Petravičius. – Rungtynės buvo labai nervingos. Per pirmąsias dvidešimt minučių buvo daug pražangų ir tai mums neleido žaisti. Per pertrauką padarėme du keitimus ir komanda pradėjo žaisti geriau. Iškovojome labai svarbią pergalę. Dabar su gera nuotaika galėsime ruoštis labai svarbioms rungtynėms su Marijampolės “Sūduvos” komanda.

Ketvirtojo turo rungtynes su Marijampolės “Sūduva” žalgiriečiai LFF stadione žais balandžio 1 dieną 16 valandą.