"Liverpool" ir "Chelsea" keliauja į FA taurės pusfinalį (ATNAUJINTA, VISŲ MAČŲ VIDEO) © Eurofootball.lt
Sekmadienį sužaistos dvejos Anglijos FA taurės ketvirtfinalio rungtynės.

Kelialapį į pusfinalį iškovojo Londono "Chelsea" klubas, namie 5-2 įveikęs antrosios lygos "Leicester" vienuolikę. Po šio mačo dėmesio centre atsidurs šeimininkų puolėjas Fernando Torresas: 58 milijonus eurų kainavęs puolėjas po penkių mėnesių "sausros" ir daugiau nei 1500 gryno žaidimo minučių įmušė du įvarčius.

Jis pelnė trečią ir ketvirtą komandos įvarčius, o prieš tai pasižymėjo Gary Cahillas ir Salomonas Kalou. Penktąjį įvartį įmušė Raulis Meirelesas.

Dėl vietos finale varžysis ir "Liverpool" ekipa, namie 2-1 palaužusi "Stoke".

Į priekį 'raudonieji' išsiveržė 23 minutę, kuomet įspūdingu smūgiu kamuolį į tinklą pasiuntė Luisas Suarezas, bet jau netrukus Peteris Crouchas galva išlygino santykį.

Po pertraukos "Liverpool" žaidimas įgavo tempą, o 57 minutę tai virto pergalingu įvarčiu: įkirtęs į baudos aikštelę varžovų vartininką Thomą Sorenseną nuginklavo Stewartas Downingas.

Kiti du pusfinalio dalyviai šeštadienį nepaaiškėjo: "Everton" ir "Sunderland" sužaidė lygiosiomis 1-1, tad dvikova bus peržaista, o rungtynės tarp "Tottenham" ir "Bolton" buvo nutrauktos dėl Fabrice'o Muambos patirto širdies smūgio.

Rezultatai:

Londono "Chelsea" 5 - 2 "Leicester"
12' [1 - 0] G.Cahill
18' [2 - 0] S.Kalou
67' [3 - 0] F.Torres
77' [3 - 1] J.Beckford
85' [4 - 1] F.Torres
89' [4 - 2] B.Marshall
90' [5 - 2] R.Meireles




"Liverpool" 2 - 1 "Stoke"
23' [1 - 0] L.Suarez
26' [1 - 1] P.Crouch
57' [2 - 1] S.Downing





Pusfinalių poros:

"Tottenham" arba "Bolton" - "Chelsea"
"Liverpool" - "Everton" arba "Sunderland"