Ištraukti Čempionų lygos ketvirtfinalio ir pusfinalio burtai © Eurofootball.lt
Penktadienį Šveicarijoje ištraukti UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio ir pusfinalio etapų burtai. Iš pradžių aštuonios pajėgiausios žemyno komandos buvo suskirstytos į ketvirtfinalio poras, o po to sužinojo, su kuo sėkmės atveju kausis dėl kelialapio į finalą.

Didžiausią intrigą kels Italijos ir Ispanijos čempionų mūšis: "Milan" kausis su "Barcelona". Šios ekipos jau žaidė tarpusavyje grupių etape, kuriame sėkmė lydėjo katalonus: po lygiųjų 2-2 Ispanijoje jie iškovojo pergalę Milane 3-2.

Tuo metu kitas favoritas Madrido "Real" mėgins įveikti sensacingai toli nužygiavusį kuklų Kipro klubą Nikosijos APOEL. Šios poros nugalėtojas pusfinalyje varžysis su "Marseille" arba Miuncheno "Bayern", tad išlieka tikimybė, jog Čempionų lygos finale išvysime "El Clasico" - "Real" prieš "Barcelona".

Vienintelis Anglijos atstovas Londono "Chelsea" susigrums su viena pajėgiausių Portugalijos komandų Lisabonos "Benfica".

Pirmosios ketvirtfinalio dvikovos vyks kovo 27-28, atsakomieji mačai - balandžio 3-4 dienomis. Pusfinaliai bus surengti balandžio 17-18 ir 24-25 dienomis.

Ketvirtfinalio poros:
(pirmoji paminėta komanda pirmąjį mačą žais namuose)

Nikosijos APOEL (Kipras) - Madrido "Real" (Ispanija)
"Marseille" (Prancūzija) - Miuncheno "Bayern" (Vokietija)
Lisabonos "Benfica" (Portugalija) - Londono "Chelsea" (Anglija)
"Milan" (Italija) - "Barcelona" (Ispanija)

Pusfinalio poros:

"Marseille" arba "Bayern" - APOEL arba "Real"
"Benfica" arba "Chelsea" - "Milan" arba "Barcelona"