Nepatogių "Chelsea" savininko klausimų susilaukęs Villas Boasas prisiima visą kaltę dėl nesėkmių © Eurofootball.lt
Londono "%c00042" strategas Andre Villas Boasas gina futbolininkus ir visą kaltę dėl nesėkmių prisiima sau. Anglijos ekipa Anglijos čempionate užima ketvirtą vietą, o Čempionų lygoje pirmąjį aštuntfinalio mačą "Napoli" komandai pralaimėjo 1-3.

"Žaidėjai neturi prisiimti atsakomybės. Jie - aukščiausio lygio futbolininkai, puikiai žinantys, ką sugeba. Atsakomybė krinta vienam asmeniui - man",- pasakojo portugalas.

Pastarosiose rungtynėse su "Napoli" strategas nusprendė į startinę sudėtį neįtraukti Franko Lampardo, Michaelo Essieno bei Ashley Cole'o. Dėl to kritikos negailėjo ne tik aistruoliai, bet ir savininkas Romanas Abramovičius.

"Klubas yra svarbesnis nei bet kuris individas,- pridūrė Villas Boasas. - Visiškas palaikymas, dalinis palaikymas ar jokio palaikymo - tai visiškai nesvarbu."

Ir tęsė: "Kalbėjausi su Abramovičiui artimais žmonėmis. Žinoma, jis nusivylęs rezultatu, klausė, kodėl pasirinkau tokią sudėtį, aš pagrindžiau savo sprendimą. Liko dar 90 žaidimo minučių, tikime, kad viskas dar gali apsiversti aukštyn kojomis. Tikrai nesigailiu savo pasirinkimo."

Čia pat pridūrė: "Padariau daug klaidų. Šiuo metu galėčiau suskaičiuoti 13 - septynios lygiosios ir šeši pralaimėjimai."