Villas Boasas: įkvėpianti Drogbos kalba per pertrauką? Tai - nesąmonė © Eurofootball.lt
Londono "%c00042" strategas Andre Villas Boasas neigia pranešimus, jog rungtynių su "Birmingham" pertraukos metu ekipą įkvėpė puolėjo Didier Drogba kalba.

FA taurės mače 'mėlynieji' iki 62 minutės atsiliko nuo antrojoje lygoje besivaržančių varžovų 0-1, tačiau Danielio Sturridge'o dėka išplėšė lygiąsias.

"Tai - absurdas. Neturiu ką komentuoti, kadangi šis teiginys yra nesąmoningas,- piktinosi treneris Villas Boasas, kurio ateitis dėl prastų rezultatų išlieka miglota.

"Turėjome progų laimėti, tačiau sužaisti lygiosiomis prieš antrosios lygos klubą yra blogai. Rezultatas - tikrai prastas."

34 metų portugalas pripažino, kad futbolininkai stokoja pasitikėjimo savimi: "Tai yra normalu. Reikia mentalinio pakylimo, kad imtume jausti pasitikėjimą, o tai ateina su rezultatais. Neišeisime iš šio uždaro rato tol, kol nepasieksime gero rezultato. Visgi dar varžomės dvejuose turnyruose, tad ne viskas prarasta."

Pastaruoju metu "Chelsea" treniruotėse reguliariai lankosi savininkas Romanas Abramovičius, bet Villas Boasas anksčiau neigė praradęs ruso pasitikėjimą.