Spėk "Barcelona" - "Valencia" rezultatą ir mėgaukis 50 Lt sąskaita bare "Republic"! © Eurofootball.lt
Sekmadienį Ispanijos čempionato gerbėjų laukia puikus mūšis - titulą ginanti "%c00006" namie priims "%c00004" klubą.

Katalonai turnyrinėje lentelėje atsilieka nuo lyderio Madrido "Real" jau 10 taškų, todėl neturės ką prarasti ir kausis tik dėl pergalės.

Siūlome Jums nepraleisti puikios progos ir dalyvauti konkurse: šios naujienos komentaruose spėti, kokiu rezultatu baigsis šis mačas.

Orakulo laukia puikus prizas: 50 Lt vertės kuponas sąskaitai pube [link="http://www.facebook.com/republicbaras"]"Republic"[/link] Kaune (Laisvės al.57). Tai vienintelis baras Laikinoje sostinėje, transliuojantis Anglijos "Premier" lygos, Ispanijos čempionato, Čempionų lygos ir kitų turnyrų rungtynes HD (aukštos raiškos) formatu.

Juk dabar, kai nei viena lietuviška televizija nebetransliuoja Ispanijos pirmenybių, tai tapo itin aktualu!

Kuponas atiteks tam, kuris tiksliai atspės rezultatą. Jei tokių bus ne vienas, nugalėtoją rinksime burtų keliu. Jei tiksliai niekas tiksliai neatspės, laimėtojais laikysime tuos, kurie teisingai prognozavo nugalėtoją ir įvarčių skirtumą. Spėti galite bet kiek kartų iki dvikovos pradžios, o konkurse dalyvaus paskutinis Jūsų parašytas variantas.

Su laimėtoju asmeniškai susisieksime elektroniniu paštu, kurį nurodėte registracijos metu. Prizą būtina atsiimti per mėnesį nuo to laiko, kai bus patvirtintas laimėtojas.