Villas Boasas riejasi su "Chelsea" veteranais, šie susirašinėja su Mourinho © Eurofootball.lt
Andre Villas Boasui sunku tikėtis sėkmės Londono "%c00042" ekipoje, mat futbolininkai trumposiomis žinutėmis tebesusirašinėja su buvusiu treneriu Jose Mourinho.

Tokią nuomonę išsakė "Porto" prezidentas Jorge Nuno Pinto da Costa, kalbėdamas apie praėjusį sezoną komandai vadovavusį, o šįmet "Chelsea" klube ne itin sėkmingai debiutuojantį 34 metų Villas Boasą.

"Jam reikia laiko suburti savo komandą,- teigė ir su Mourinho kadaise dirbęs Pinto da Costa. - Tai neįmanoma tol, kol kai kurie žaidėjai susirašinės su Mourinho."

Pasirodė pranešimų, kad po netikėto pralaimėjimo Liverpulio "Everton" komandai Villas Boasas savininko Romano Abramovičiaus akivaizdoje susipyko su keliais vyresniais futbolininkais.

Tiesa, "Porto" vadovas prognozavo šviesią ateitį: "Jam pasiseks, kadangi sutartis galioja ne vienerius metus. Pagrindinis dalykas, kuris gali sugriauti ateitį, yra neiškovotas kelialapis į Čempionų lygą."

"Premier" lygos turnyrinėje lentelėje 'mėlynieji' po 25 turų užima 5 vietą, nors turi tiek pat taškų, kiek laipteliu aukščiau žengiantis Londono "Arsenal".