Karaliaus taurės turnyras. "Barcelona" - Madrido "Real" (apžvalga) © Eurofootball.lt
Trečiadienį Ispanijos Karaliaus taurės turnyre trečią kartą šį sezoną bei dešimtą sykį per kiek daugiau nei metus susikaus "%c00006" ir Madrido "%c00003".

Tai bus atsakomosios ketvirtfinalio rungtynės Barselonos "Camp Nou" stadione, kuriose "Real" futbolininkai mėgins atsirevanšuoti už skaudų pralaimėjimą namie 1-2.

"Barcelona" - Madrido "Real"
Teisėjas: Fernando Teixeira Vitienes
Laikas: Sausio 25 diena, 23.00 (Lietuvos laiku)
Stadionas: "Camp Nou" (99 tūkst. vietų)

Šiame mače katalonai versis be saugo Seydou Keita, kuris atstovauja Malio rinktinei Afrikos Nacijų taurės turnyre. Į aikštę taip pat neišbėgs trys ilgalaikes traumas besigydantys futbolininkai: Ibrahimas Afellay ir Andreu Fontasas turi problemų su kelio raiščiais, o Davidas Villa gydosi blauzdos lūžį.

Į rikiuotę praėjusį savaitgalį sugrįžo Pedro, bet mažai tikėtina, kad jis išstums iš pagrindinės sudėties puolimo trejetą Cescą Fabregasą, Lionelį Messi ar Alexį Sanchezą.

Jose Mourinho dispozicijoje nebus traumą patyrusio skandalingojo Pepe, kuris nesitreniravo pirmadienį. Spaudoje teigta, kad jis gali būti pašalintas iš pagrindinės sudėties porai savaičių.

Lassana Diarra ir Estebanas Granero nedalyvavo pirmosios savaitės dienos treniruotėje. Dėl asmeninių priežasčių joje nepasirodė ir Sergio Ramosas, tačiau jis bus ekipoje. Mėnesį žaisti negali traumą patyręs Sami Khedira.

Įdomu tai, kad "Barcelona" maestro Xavi tai bus jau 31-asis "El Clasico" atstovaujant Katalonijos ekipai. Jis pakartos Joano Segarros rekordą.

Tuo metu Messi savaitgalį pakartojo Cesaro rezultatyvumo rekordą pirmoje sezono pusėje, varžovų vartinininką nuginkluodamas 22 įvartį. Tiesa, argentinietis nusileidžia Cristiano Ronaldo, kuris yra įmušęs 23 sykius.

Tikėtinos startinės sudėtys:

"Barcelona": Jose Pinto; Dani Alves, Gerard Pique, Carles Puyol, Eric Abidal; Xavi, Sergio Busquets, Andres Iniesta; Lionel Messi, Cesc Fabregas, Alexis Sanchez;

"Real": Iker Casillas; Alvaro Arbeloa, Sergio Ramos, Raphael Varane, Marcelo; Lassana Diarra, Xabi Alonso, Fabio Coentrao; Gonzalo Higuain, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo.