Wengeras nepatenkintas "Arsenal" sirgaliais, švilpimu pasitikusiais Aršaviną (VIDEO) © Eurofootball.lt
Londono "%c00041" strategas Arsene'as Wengeras pripažino, kad jo auklėtiniai neturėjo teisės pralaimėti "%c00040" klubui.

Po mačo, kuriame "Kanonieriai" pripažino varžovų pranašumą 1-2, prancūzas taip pat kritikavo sirgalius, nušvilpusius jo sprendimą į aikštę išleisti Andrejų Aršaviną.

Jų nepastenkinimą sukėlė faktas, kad ant suolo sėdo aktyviai rungtyniavęs Alexas Oxlade'as Chamberlainas, o vietoje į aikštę mestas rusas šį sezoną nedžiugina geru žaidimu. Kaip paaiškėjo vėliau, jis buvo kaltas dėl pergalingo varžovų įvarčio, mat nesugaudė kraštu prasiveržusio Antonio Valencia.

"Dirbu treneriu jau trisdešimt metų ir esu padaręs 50 tūkstančių keitimų, tad nematau prasmės teisintis dėl kiekvieno iš jų,- kalbėjo Wengeras. - Supratu, kodėl sirgaliai buvo nusiminę, ypač kai sprendimas nenusisekė, bet Alexo žaidime ėmė jaustis nuovargis. Be to, šią savaitę jis sirgo, o Aršavinas yra Rusijos rinktinės kapitonas."

Specialistas tęsė: "Kalbame apie 18-metį vaikiną, kuris pirmą kartą pradėjo "Premier" lygos mačą startinėje sudėtyje, bei savo šalies nacionalinės komandos kapitoną. Ir jūs kvestionuojate tokį keitimą?"

Kalbėdamas apie turnyrinę padėtį Wengeras nebuvo optimistiškas: "Atsidūrėme sudėtingoje situacijoje."