Maradona: Pele mąstymą paveikė senatvė - iš jo liko tik nuotoliniu būdu valdoma lėlė © Eurofootball.lt
Diego Maradonos ir Pele žodžių karas tęsiasi: argentinietis pareiškė, kad kolegai iš Brazilijos dėl senatvės suprastėjo gebėjimas objektyviai vertinti situaciją.

Toks buvo dviem dešimtmečiais jaunesnio Maradonos atkirtis į 71 metų Pele žodžius, jog "Barcelona" puolėjas Lionelis Messi pirmiausiai [link="http://eurofootball.lt/index.php?page=news&id=26029"]turi triskart laimėti pasaulio čempionatą bei įmušti daugiau nei tūkstantį įvarčių[/link], jei nori vadintis geriausiu visų laikų futbolininku.

"Galbūt jo mąstymą veikia senatvė,- sakė "Al Wasl" klubui vadovaujantis Maradona. - Negali kaltinti vyruko, kuris niekuo neužsiima jau dvidešimt metų. Nesu Pele matęs net parduotuvėje, tad tikrai nežinau, ką jis veikia.

"Šiomis dienomis jį galima išvysti tik apdovanojimų ceremonijose greta FIFA prezidento. Atrodo, kad jis yra kaip lėlė, valdoma nuotoliniu pulteliu. Tad neverta stebėtis panašiais pasisakymais."

Kiek anksčiau Maradona yra sakęs, kad Pele [link="http://eurofootball.lt/index.php?page=news&id=25568"]sumaišė vaistus, kuriuos turėjo išgerti ryte,[/link] jei mano, jog Neymaras yra geresnis už Messi.