Pepe: aikštės chuliganas arba žmogus, turintis problemų (7 VIDEO) © Eurofootball.lt
Puolėjas iš Anglijos Wayne'as Rooney jį vadina idiotu. Buvęs treneris Berndas Schusteris tikina, kad užsivilkęs Madrido "%c00003" marškinėlius jis staiga pasikeičia. Tačiau beveik visi vieningai sutaria: Pepe turi problemų.

Brazilijoje gimęs futbolininkas turi polinkį atitraukti žiūrovų bei ekspertų dėmesį nuo pagrindinių įvykių aikštėje į skandalus.

Ne išimtis buvo ir Ispanijos Karaliaus taurės ketvirtfinalio rungtynės. Ketvirtadienį "Real" namie 1-2 pralaimėjo "Barcelona" ekipai ir susikomplikavo galimybes patekti į pusfinalį. Pepe rungtyniavo saugų grandyje ir pakankamai sėkmingai griovė varžovų atakas, bet antrajame kėlinyje pasižymėjo tuo, kad atrodytų tyčia užmynė ant rankos varžovui Lioneliui Messi.

Teisėjas epizodo nepastebėjo, o jei būtų akylesnis, neturėtų kitos išeities kaip tik šalinti Pepe iš aikštės. "Barcelona" saugas Xavi šį veiksmą pavadino "gėdingu", o Andresas Iniesta ir treneris Pepas Guardiola ragino peržiūrėti vaizdo įrašą - jis kalba pats už save.

"Goal.com" pažymi, jog tai toli gražu ne pirmas Pepe išsišokimas per karjerą. Taigi Jūsų dėmesiui - penki gėdingiausi "Real" gynėjo karjeros momentai.

5. Užlipimas ant Messi rankos

Pepe kelissyk nesėkmingai mėgino perimti kamuolį iš argentiniečio, o kai šį pažeisdamas taisykles galiausiai sustabdė Jose Callejonas, savo šanso nepraleido. Nukreipdamas teisėjo dėmesį, jis bucu užlipo ant Messi rankos. Kiek anksčiau portugalas raitėsi ant žemės po neva Cesco Fabregaso smūgio jam į galvą, nors vaizdo įrašai pavertė "Real" gynėją atrodyti kaip klouną.




4. Smūgis Alvaro Negredo į veidą

Apie šį incidentą kalbama nedaug. Šio sezono rungtynėse su "Sevilla" kovodamas dėl kamuolio su Alvaro Negredo Pepe vožė varžovui alkūne į veidą.



3. Xavi Torreso užsipuolimas

"Real" ekipai rungtynės su "Levante" nesusiklostė sėkmingai. Jei kai kuriems emocijas vis tik sekėsi suvaldyti, tai Pepe - ne. Portugalas grubiai nustūmė oponentą, o po to akivaizdžiai tyčia užmynė šiam ant kojos. Kur buvo teisėjas? Ir vėl nepastebėjo.



2. Agresyvus elgesys rungtynėse su "Barcelona"

Praėjusio sezono antroje pusėje vykusiuose "El Clasico" mačuose netrūko incidentų. Tai ir grubi pražanga prieš Dani Alvesą, dėl kurios buvo parodyta raudona kortelė, ir Messi kojos mindžiojimas





1. Brutalus Javiero Casquero suspardymas

Tačiau bene žinomiausias Pepe išpuolis - agresija prieš "Getafe" atstovaujantį Javierą Casquero. Futbolininkas mačo pabaigoje uždirbo 11 metrų baudinį, o už tai buvo suspardytas į pamišėlį panašaus portugalo, kuriam buvo skirta 10 rungtynių diskvalifikacija.




Lyg to būtų negana, mes negalėjome pamiršti Pepe karate sugebėjimų, pademonstruotų smūgiuojant "Lyon" gynėjui Aly Cissokho į galvą.



Pažvelgus į tai, Pepe žodžiai: "Rungtynių metu stengiuosi iš visos širdies ir niekuomet nebandau sužeisti kolegų" įgyja naują prasmę.