Mancini: teisėjas vienintelis stadione nematė, kad buvo baudinys (VIDEO) © Eurofootball.lt
Nutrūkus 14 iš eilės Anglijos "Premier" lygoje nepralaimėtų mačų serijai, "%c00054" strategas Roberto Mancini buvo nepatenkintas arbitro darbu.

Pirmenybėse lyderiaujantis Mančesterio klubas išvykoje 1-2 nusileido Londono "Chelsea". Visgi rezultatas galėjo būti kitoks, jei svečiams pirmaujant teisėjas būtų skyręs 11 metrų baudinį baudos aikštelėje Jose Bosingwai pargriovus Davidą Silvą.

Tiesa, vėliau jis leido mušti baudinį, tik jau "Chelsea" komandai - ranka sužaidė Joleonas Lescottas.

"Arbitras, ko gero, buvo per arti, kad priimtų sprendimą Silvos situacijoje,- kalbėjo italas. - O varžovų baudinį jis matė labai gerai, buvo įsitikinęs. Aš negaliu su juo sutikti."

Ir tęsė: "Turbūt dėl lietaus ir šalto oro teisėjas nepamatė. Visas stadionas buvo tikras, kad tai baudinys, išskyrus jį.

"Manau, kad nusipelnėme įmušti du ar tris įvarčius pirmajame kėlinyje, nes rungtyniavome fantastiškai. Visgi futbole taip nutinka: jei neįmuši, gali pralaimėti, o žaisti mažumoje buvo sudėtinga. Tikiuosi, kad dabar prasidės nauja 14 iš eilės nepralaimėtų rungtynių serija, nes gruodžio ir sausio mėnesiai yra nepaprastai svarbūs."

Vaizdai iš mačo: