"Man Utd" atstumtasis Berbatovas: Fergusonas - nuostabus treneris © Eurofootball.lt
Dimitaras Berbatovas šį sezoną praktiškai nepakyla nuo atsarginių suolelio, tačiau negaili pagyrų "%c00040" strategui Serui Aleksui Fergusonui.

Bulgaras praėjusį sezoną buvo vienas rezultatyviausių "Premier" lygos futbolininkų, tačiau prarado vietą pagrindinėje sudėtyje. Matydami šią situaciją juo domisi "Paris St. Germain" bei Stambulo "Galatasaray" klubai.

Visgi Berbatovas teigė: "Treneris elgiasi su žaidėjais tiesiog neįtikėtinai. Net kai nerungtyniauji ar esi traumuotas, jis su tavimi kalbasi, drąsina. Tai verčia pasijusti ypatingai bei žinoti vietą komandoje."

Puolėjas taip pat tikisi treniruotėse įrodyti, kad yra vertas rungtyniauti: "Kai kuriuos treniruotėse reikia paraginti, pasikalbėti akis į akį. Tuo metu man tiesiog reikia, jog būtų pasakyta, ko iš manęs tikimasi mače bei pratybose, o tuomet aš sieksiu tai įgyvendinti.

"Už kitus kalbėti negaliu, tačiau visuomet malonu, kai Fergusonas pasiteirauja apie savijautą ir nuramina. Jis žino, kaip motyvuoti net tada, kai kalbamės ne apie futbolą."

"Premier" lygoje Berbatovas sužaidė 5 mačus, iš kurių tik vieną pradėjo startinėje sudėtyje, ir įvarčių nepelnė.