Puyolis ir Pique grįžta į rikiuotę, Alexis žaisti galės po savaitės © Eurofootball.lt
Prieš Ispanijos čempionato dvikovą su "Mallorca" ekipa "%c00006" strategas Josepas Guardiola sulaukė rimto pastiprinimo.

Penktadienį "Barcelona" medikai paskutinį sykį patikrino Gerardo Pique ir Carleso Puyolio sveikatą bei leido abiem futbolininkams rungtyniauti visa jėga.

Pagrindinė Katalonijos klubo vidurio gynėjų pora pastarąsias kelias savaites nerungtyniavo dėl anksčiau patirtų traumų.

C. Puyolis dėl kirkšnies skausmų praleido Ispanijos čempionato rungtynes su "Sevilla" ir "Granada", o G. Pique traumą patyrė pačioje dvikovos su Santandero "Racing" pradžioje. Katalonijos ekipos gydytojai gynėjui diagnozavo blauzdos raumens patempimą ir rekomendavo pailsėti 15 dienų.

Dar po savaitės į rikiuotę pagaliau turėtų sugrįžti ir čilietis Alexis Sanchezas.

Katalonijos klubo naujokas du mėnesius gydėsi rimtą kojos raumens traumą ir dabar jau treniruojasi kartu su komandos draugais. Tiesa, futbolininkui kol kas patariama vengti maksimalių krūvių, tačiau ateities prognozės - optimistinės.

Manoma, kad Alexis jau galės bent trumpam išbėgti į aikštę lapkričio 6 arba 7 dieną vyksiančiose Ispanijos čempionato rungtynėse prieš Bilbao "Athletic".

Aktualus ir dar vienas aspektas - po 12-ojo Primeros turo "Barcos" dar lauks pirmasis Karaliaus taurės mačas su "L'Hospitalet". Jame Ispanijos čempionams, manoma, atstovaus tik keli pagrindinės sudėties futbolininkai, nes daugelis žaidėjų išvyks į savo šalių nacionalinių rinktinių stovyklas.

Itin svarbi išvyka laukia tik ką po traumos pasveikusio A. Sanchezo - Čilės rinktinė dėl teisės žaisti 2014 metų Pasaulio čempionate žais dvejas rungtynes su Urugvajumi ir Paragvajumi.